Handels- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser One More Story

English

The webshop only supports shipment to Denmark. If you are interested in shipment to another country, please contact us at: contact@onemorestory.dk.

Levering:

Vi leverer til Danmark til faste priser.

Leveringen er altid forsikret.

Bestiller du din vare inden kl. 14 på en almindelig dag, vil vi forsøge at sende varen samme dag. I nogle tilfælde kan det vare op til 2-3 dage.

Er en vare ikke på lager vil vi kontakte dig og gøre dig opmærksom på dette.

Vi ønsker naturligvis at vores kunder får leveret deres notesbøger så hurtigt som muligt, hvorfor vi gør vores bedste for at opnå dette og ikke senere end 5 hverdage efter du har afgivet din ordre. 

Du kan altid kontakte os pr. mail eller ved at skrive en besked på din ordre hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vi vender tilbage hurtigst muligt og besvarer din henvendelse.

Det er muligt at afhente din pakke i København Nordvest uden omkostninger. Kontakt os hvis du er interesseret i dette.

One More Story

Forretningens navn: One More Story

CVR nr: 37907804

 

Priser

Alle priser er inklusive moms i DKK.

Fragtprisen er 29 kr. Hvis du køber for 500 kr. eller mere er fragten gratis.

Returnering

Det er ikke muligt at annullere et køb, men kontakt mig hvis du har problemer med din ordre. Vi tager dog varer retur hvis blot du kontakter os inden 14 dage efter ordrebestillingen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket vil sige inden 2 måneder efter en fejl på produktet er konstateret. Da samtlige One More Story-produkter er unikke og lavet af gamle bøger vil der i forskellig grad være tegn på brug og slid på bogomslag. Sådanne små fejl indgår ikke i muligheden for reklamation.

Kort

Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard/Eurocard.

VisakortMasterCard

Betaler du med kort hæver vi beløbet på din konto, når dine varer afsendes til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Privatpolitik

One More Story forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse. Vi indsamler følgende oplysninger om dig: E-mail, fornavn, efternavn, adresse, samt hvilke produkter du køber. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form.

Indhentede oplysninger om dig bruges kun til at ekspedere din ordre og opbevares af hensyn til regnskabslovgivningen. Oplysningerne opbevares i en periode på 5 år fra dit seneste køb.


Følg os på Instagram